Nyheter från Förbundet

På bild visas projektgruppen i Jönköping. Från vänster Evylon Brengesjö, Curt Ankarberg, Egon Hult, Anders Bengtsson och Roland Eckerby.
På bild visas projektgruppen i Jönköping. Från vänster Evylon Brengesjö, Curt Ankarberg, Egon Hult, Anders Bengtsson och Roland Eckerby.

Nu är det bara några dagar kvar och mottagningskommittén tillsammans med RPG:s styrelse och förbundskansli ser fram en trevlig och givande stämma!

Anmälan är stängd och förbundskansliet kan inte längre ta emot några ändringar. Vi är tacksamma om alla ombud tar med utsänd dokumentation till stämman. Vi kommer inte att kunna dela ut extra exemplar annat än till de som är överenskommet i förväg. 

På plats kommer anmälda att få namnbrickor som också gäller som måltidskupong. Ombud får även röstkort och andra handlingar. En goodie-bag delas ut till alla anmälda med några "bra-att-ha" saker. 

Under hösten 2017 har RPG:s nya stadgar varit ute på remiss bland distrikten. För att ta del av stadgeförslaget, klicka här: Förslag till nya stadgar för RPG 

Stadgeförslaget bifogas även till dokumentationen till anmälda ombud. 

Tider

Fredag 25 maj 2018 klockan 11.00 – 12.15 gemensam lunch. Riksstämman inleds därefter klockan 12.30 och avslutas den 26 maj klockan 13.30 med lunch. Registrering inleds från klockan 10 och deltagarförteckning, namn/måltidshalsband, röstkort m.m. lämnas i samband med registreringen.

Vi bjuder in alla RPG-medlemmar, anhöriga eller andra till kvällsandakten den 25 maj klockan 21.00 i Pingstkyrkan samt till professor Sven Andréassons anförande på lördag klockan 10.00. Också det i Pingstkyrkan. 

Plats

Pingstkyrkan, Lagermansgatan 1, 553 18 Jönköping. Det är ca 10 minuters gångväg från järnvägsstationen. Samtliga förhandlingar, kvällsprogram och måltider äger rum i Pingstkyrkan.

Boende

RPG har träffat avtal med 3 hotell i närheten av Pingstkyrkan:

  • Savoy, Brunnsgatan 13-15, tf. 036-173290, 750 kr enkelrum /900 kr dubbelrum.Ange Pingst vid bokning.
  • Comfort Hotell, Klostergatan 28, tf. 036-100800, 700 kr enkelrum/ 800 kr dubbel. För att ta del av priserna, maila till  co.jonkoping@choice.se eller ring 036 - 100800 och välj 2 för grupp/konferens.  Ange att du tillhör RPG. Det finns 15 rum som bokas av löpande enligt principen "först till kvarn".   
  • City Hotell, Västra Storgatan 25A, tf. 036-719280, 695 kr enkelrum/ 895 kr dubbel.Ange RPG vid bokning.  
  • Andra boendealternativ, Rosenlund Camping, vandrarhem eller övriga hotell i området.

 Parkering

Parkering finns i närheten av Pingstkyrkan. I parkeringsgarage på Lagermansgatan 4 (2 kr/timme) eller utmed Junegatan. Vi avråder från parkering på torget där det under lördagen arrangeras stor torghandel.  För att se karta över parkeringsmöjligheter, klicka här  Parkeringsplatser Jönköping

Kostnad

Deltagaravgiften är 1 100 kr per person och inkluderar luncher, kaffe, festmiddag, kvällsandakt samt dokumentation. Betalning sker i förskott och förbundskansliet fakturerar löpande i anslutning till anmälan.  

Ombud

Varje RPG-distrikt har rätt att representeras av högst fyra ombud. RPG-föreningar av ett ombud för varje påbörjat 50-tal betalande RPG-medlemmar i föreningen.

Stämmohandlingar

Komplett dokumentation trycks upp och skickas per post till anmälda deltagare under vecka 16.  Deltagarförteckning delas ut i samband med registrering på plats i Jönköping den 25 maj. RPG:s nya stadgar kommer att beslutas på stämman. Ta del av :  Förslag till nya stadgar för RPG

 

To the top